Gerrit Foppen Freestechniek is gespecialiseerd in CNC freestechniek van ontwerp tot eindprodukt. Serieproductie is mogelijk in elk gewenste oplage. Eenzijdig of tweezijdig, vlak of in 3d reliƫf, van enkele centimeters tot elementen van 3500 x 1350 mm.

De computergestuurde CNC freesmachine heeft ongekende mogelijkheden. Met behulp van een CAD/CAM programma wordt de machine vertaling gemaakt. Het resultaat is een programma, welke door de machine zeer nauwkeurig kan worden uitgevoerd en worden herhaald bij seriematige productie.

Maatverschillen zijn vrijwel uitgesloten en zo voldoet ieder onderdeel aan dezelfde maatvoering. De machine is uitgerust met een automatische gereedschapswisselaar, hierdoor kunnen verschillende bewerkingen automatisch na elkaar worden uitgevoerd.

Gerrit Foppen Freestechniek is vakkundig in het CNC frezen van alle soorten hout en kunststof. Ook het bewerken van plaatmaterialen, volkern kunststoffen en massief hout is voor ons geen probleem. Wij zijn door middel van onze gespecialiseerde medewerkers en geavanceerde apparatuur perfect in staat om al deze materialen in iedere gewenste vorm te frezen. Door uw wensen te koppelen aan onze vakkennis en creativiteit, bent u verzekerd van een goed eindresulaat.

Wij kunnen u een betaalbare oplossing bieden, waarbij we het probleem bij u in de productie kunnen aanvullen met onze machines en ervaring. Door een rechtstreekse koppeling met AutoCad zijn wij in staat om direct machines te kunnen aansturen. Hierbij nemen wij onze ruime ervaring in de bouw, timmerindustrie en scheepsinterieurbouw mee.