Presentatiemateriaal
Gerrit Foppen CNC Freestechniek is bekwaam in het produceren van uiteenlopende, diverse soorten presentatiemateriaal. Wij kunen onder meer de volgende producten voor u maken:

* Computerzuilen
* Statafels
* Vitrinezuilen
* Beamerzuilen
* Displays
* Informatiezuilen

Een display is het parade paardje voor elke toonbank of winkel. De uitstraling en vormgeving beïnvloed de gedachtegang bij het kopen van een product bij de klant. Uiteraard kan de display vervaardigd worden uit diversen materialen, zoals een sigarendisplay, messenblok, etc. met een perfecte uitstraling passend bij de leverancier en zijn product. Geen artikel is te moeilijk voor het vinden van een juiste presentatie, maar ook voor eenvoudige artikelen hebben wij eenvoudige maar doeltreffende oplossingen.

Project inrichting
De interieurbouw verwerkt grote hoeveelheden plaatmateriaal tot winkel-, cafe of woonhuisinterieurs.
Een tak van industrie waarbij er vaak gewerkt wordt met ronde vormen en grote hoeveelheden schenkels die in model gefreesd moeten worden.Werk dat bij uitstek geschikt is om op een CNCmachine uit te voeren.

Echter frezen wij niet alleen, maar gaan we een stap verder en helpen wij u graag om uw ideeën te realiseren. Van een schoolinrichting tot een horecagelegenheid, van ontwerp tot uitvoering. Daarbij zijn we ook gespecialiseerd in het vervaardigen van kunststof (volkern) kasten, welke te gebruiken zijn in natte ruimten, zoals bijvoorbeeld wellness centre. Door uw wensen te koppelen aan onze vakkennis en creativiteit, bent u verzekerd van een goed eindresulaat.

Letters & Logo’s
Letters en logo kunnen wij voor u frezen uit elk soort kunststof, Di-Bond /Alu-Bond, volkern (trespa) en MDF of welke houtsoort dan ook.
Een vrij nieuw materiaal dat veelal wordt gebruikt voor gevelletters is een soort zwart schuim PVC aan beide zijde voorzien van een witte pvc laag (UV en hitte (80°) bestendig). Deze laag kan worden voorzien van een lak verf laag of gekleurde folie.

Hoe u uw ontwerp kunt aanleveren
We ondersteunen alle lettertypes zoals die in Windows gebruikt kunnen worden, maar kunnen daarnaast ook alle bekende merknaamlogo’s uitfrezen.
Door aanleveren van een DXF of DWG bestand kunnen wij vanaf dit bestand de speciale CNC ‘G’ codes omzetten en in lezen in het computer systeem van de CNC freesmachines.